Güngör Tekiner Ortaokulu

Vizyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim ve öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.

Misyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen kuşaklar yetiştirmek; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı dünü, bugüne bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “Model Okul” olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 1300-16:15
Yabancı Dil: 6
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gungortekiner.meb.k12.tr

Adres - Denizköşkler Mah. Ahmet Kaya Cad. Akkoyun Sok. No 1. Avcılar İSTANBUL

Öğretim Şekli :Öğlenci

Yerleşim Yeri - Denizköşkler Mah. Ahmet Kaya Cad. Akkoyun Sok. No 1. Avcılar İSTANBUL

Adres - Denizköşkler Mah. Ahmet Kaya Cad. Akkoyun Sok. No 1. Avcılar İSTANBUL

Ulaşım Metrobüs Şükrübey Durağı, İETT Denizköşkler Mahallesi Durağı, İETT Şükrübey Durağı, D-100 Yan Yol Denizköşkler Mah. inip Gümüşpala Cd. boyunca yürüyerek