29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

29.10.2023 211

Bugün 29 Ekim, istiklâl ve istikbâl mücadelemizi zaferle taçlandırıp bağımsızlığımızı devam ettirme kararlılığımızı bütün dünyaya ilan ettiğimiz cumhuriyetimizin 100'üncü yılına; birlik, beraberlik ve yüksek bir şuurla ulaşmış bulunuyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, karşılaştığımız sayısız zorluklara rağmen bağımsızlığımızı koruyarak kazandığımız bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun mihenk taşıdır. Cumhuriyetimizin köklerinde, Türk milletinin vatanına olan bağlılığı, egemenlik ve bağımsızlık iradesi bulunmaktadır. Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100'üncü yıl dönümünü kutladığımız bugün, millet olarak iftihar günümüzdür. Bu vesileyle cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Millî Mücadele'nin fedakâr kahramanları başta olmak üzere milletimize ve devletimize hizmet etmiş bütün devlet adamlarımızı, aziz vatanımızı bizlere emanet eden kahraman şehitlerimizi ve vefat etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun.

Yusuf Öztürk

Okul Müdürü

Müzik öğretmenimiz Eda Drahor yönetimindeki okulumuz Çok Sesli Çocuk Korosu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Avcılar Belediyesinin ortak düzenlediği Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Avcılar Meydanında gerçekleştirilen "İstiklalden İstikbale" isimli etkinlikte konser vermişlerdir.

29-10-2023

29-10-202329-10-2023